Jul 2013
Skrevet af tbout d. 27 December 2013
Ja, jeg fatter det ikke ...... Altså at 2013 lige straks er omme.
Forstår simpelthen ikke, at der allerede er gået et år.

Det meste af året har været en fornøjelse, selvom vi fik en rigtig træls start .....

Vi måtte jo desværre sige farvel til vores højt elskede - og nu meget savnet - Thimphu i januar, hun tabte som så mange andre kampen mod cancer.

Thubten fik i Marts indlagt guld i begge hofter, da hun fik tiltagende gener af HD'en. Desværre syntes vi ikke, at der var en særlig stor effekt de første par måneder, men henover sommeren kunne vi se en mærkbar forskel, også i hendes humør og energi niveau. Nu leger hun igen på fulde omdrejninger, men skal dog stadig have en pause på armen, når vi er på de lange ture med vore gode venner Mona, Otzo og Tjalfe.

Tashi og Thondup har, efter de første uger uden Thimphu, været i fuld hopla hele året og det den ene ikke kan finde, på det kan den anden ;o)

Heldigvis var der også mange dejlige oplevelser, masser af timer i selskab med gode venner og bekendte, både med og uden hunde. Jeg havde bl.a fornøjelsen af at udstille de 2 "lakridser" Zimpo og Pemba ...... og de gjorde det begge rigtig fint med gode resultater og udtalelser. Bertil blev også luftet i udstillingsringen, også han klarede det fint. Så jeg synes nok, at jeg kan være både glad for og også lidt stolt af "mine drenge".

Året bød også på en herlig tur til Harzen sammen med gode venner, Mona og Finn, der skulle udstille deres Berner Sennen hunde. Både Annette og jeg blev inviteret med som roadies og både vejret og Harzen viste sig fra den fineste side. Vi boede i en lille middelalderby, Quidlinburg og den kunne nok fortjene et genbesøg, hvis man ellers havde tid.
At udstillingerne på Slot Meisdorff også havde deltagelse af Tibetanske Terriere var kun et extra plus ;o)

I oktober var mine forældre og jeg på ferie hos min bror Jesper og hans familien i Indonesien, sidst vi alle 3 var af sted var for 18 år siden.

Normalt må jeg eller mine forældre jo blive herhjemme ved hundene og så rejse forskudt af hinanden, men i år havde Annette tilbudt at flytte ind på Novembervej i de 14 dage vi var væk. Det var vi meget taknemmelige for, da vi så trygt kunne tage af sted i bevidstheden om at "pigerne" var i trygge hænder og vante rammer. Vi nød 10 dages luksusliv på Bali sammen med Marika, Jesper, Amalia og Bastian ;o)

Den eneste ulempe ved turen var at jeg fuld- stændigt glemte D-kuldets fødselsdag, så de for første gange i de 9 år ikke fik deres fødselsdags- hilsen - det er jeg stadigvæk lidt flov over .....

Det er vel kun passende når året startede trist, at 2013 så ender i den glade ende, grunden hertil kan I se på billedet ;o)

Vi håber at i har haft en dejlig Jul og ønsker jer et lykkebringende Nytår.

Tine, Thubten, Tashi, Thondup og Lille Thimphu