Buddhas
Forside Om os Om racen Vores hunde Hvalpe Foto galleri Rodekassen Kontakt siden Links Tuesday, October 23, 2018
Navigation
Forside
Om os
Om racen
Vores hunde
Hvalpe
Foto galleri
Rodekassen
Kontakt siden
Links
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
HIP HIP HURRA - D-KULD 7 ÅR
10. oktober fyldte D-kuldet 7 år.

Simba, Buffy, Monty og Lille Valde fik alle en fødselsdags hilsen sendt pr. mail.
Vi håber at I alle har det godt og ønsker jer mindst 7 gode år mere.
De sidst 2 fra kuldet, Thubten og Bertil, sidder her og ser dejlige ud.

Bertil fejrede dagen med den helt store bade/tørre/børste dag ....... Det tror jeg nu ikke lige var det han ønskede sig, men iihhhhh, hvor blev han lækker.
Thubten havde fået sit fødselsdagsbad på forskud weekenden før.

Nå, men de fik nu da også en ekstra lang travetur og super lækre gnave/tygge ben ;o)


P.S Mailen til Simba kom desværre tilbage, så jeg håber at han ser hilsnen her .....
Skrevet af tbout d. 11 October 2011 0 Fremvisninger Udskriv
TT-TRAVETUR PÅ MOLS/HELGENÆS
Den 25 september havde vi inviteret til TT-travetur og hold da op hvor var vi bare heldige med vejret ........ Det var stort set vindstille, blå himmel, sol og ca. 23 grader - det var nærmest helt eventyrligt.

Denne gang var vi kun 13 personer og 12 Tibetanere, 1 Welsh Terrier og 1 Shih Tzu, så der var rigtig tid til at snakke med alle.

Da vi ikke var flere, kunne vi benytte os af familiens sommerhus og vi startede derfor traveturen derfra og gik langs med Ebeltoft vig, over Dragsmur og op på Rye Skanser på Helgenæs og langs Begtrup vig tilbage.

Jeg er ganske sikker på at alle - også hundene - nød det fantastiske vejr. Hundene fik virkelig brandt noget krudt af og der var garanteret andre end mine "piger" der både badede og var fyldt med sand og andet godt, da turen var ovre.
Tilbage ved huset blev der trakteret med dejlige æbler, lækker kage, boller med ost og pålæg samt Jørgens hjemmelavede snapse ..... så stemning var helt i hopla. Jørgen fik da også samlet lidt råvarer indtil Snapse fremstillingen så måske er der noget klar til næste tur. Råvaren til Motorbølle eller var det Mosebølle snapsen kunne vi dog ikke levere ........

Tusinde tak for en herlig dag i godt selskab - vi ses til januar ;o)
Skrevet af tbout d. 11 October 2011 Ls mere 1916 Fremvisninger Udskriv
STORE TIBBEDAG
Den 11 september havde Hanne, Kennel Cheerio, indbudt til Store Tibbe dag på Spurvelundsskolen på Fyn. Det var et tilbud som vi ikke kunne sige nej til - det er altid en uhøjtidelig dag med masser af dejlige mennesker og glade hunde, så Thubten, Thondup og jeg drog afsted.

Store Tibbedag kan på det varmeste anbefales til alle der er de lykkelige ejere af en TT'er - er man nybegynder er her rig mulighed til at få gode råd, vejledning og evt. hjælp til pelspleje. Og alt andet lige er det en super hyggelig dag med masser af socialt samvær, snak, hundeleg - og den fælles frokost er altid fantastisk
Vi havde taget Irene og Bertil med - det fortrød vi lidt, da vi opdagede at hun havde gevinst på mange af hendes lodder fra Lotteriet ;o) Endnu en gang gik penge til KAT i Katmandu, Nepal og der blev vist nok penge til behandling af ca. 20 hunde


Vivi, Kristian og Me-Lha deltog også og der var bestemt ingen tvivl om at Thondup kunne kende dem alle 3 igen - hun blev bare så stjerne glad da hun så dem - jeg tror det var gengældt ;o)

Thubten havde en fest helt for sig selv - hun er bare dejlig. Hun futtede rundt hele dag, både inde og ude, kom jævnligt forbi for lige at se, hvor jeg var og futtede så afsted igen ;o)
Skrevet af tbout d. 11 October 2011 0 Fremvisninger Udskriv
THONDUP, Farmor og 2 tvære fastre
Her sidder så Tashi, Thimphu og Thubten mens der stadig var ro, fred og idyl - de vidste slet ikke hvad der ventede dem ........ Men de blev klogere, gjorde de ;o)
Pludselige en dag flyttede der en lille Duppedit ind - hun havde oven i købet den forkerte farve. Ja ja, det ved vi godt at der ikke er noget der hedder, men alligevel ....
Thondup er den tredje ud af ialt 13 hunde, der ikke er gylden så lidt svært er det nu, men det har nu også sine fordele - det er, for nogle i huset, nemmere at kende forskel på de 4 banditter ;o)
Selv indflytningen gik over al forventning, vi havde jo frygtet at Thimphu vil blive en sur asie, men til vor store glæde var det faktisk hende der var gladest for Duppeditten.

Da der var gået knap en uge, synes Farmor og de 2 tvære fastre dog at nu måtte hun godt flytte igen.
Den lille skid havde overhovedet ingen respekt og satte sig bare på rumpen, når de sagde BØØHH til hende. Her var der ikke noget med at krybe langs med væggene, det er hun sørme alt for frejdig til og masser af gå på mod har hun også.

Så det endte med at Thimphu overgav sig, Thubten ignorerede hende og Tashi syntes, at hun var farlig ;o) Efter en måned havde alle 3 accepteret det nye medlem af familien og nu går legen og den vilde jagt rundt i hus og have til stor fornøjelse for dem alle.
Skrevet af tbout d. 11 October 2011 Ls mere 2194 Fremvisninger Udskriv
AUGUST

Nu er det vist på tide at få opdateret siden lidt ……

Det er jo ikke fordi at der ikke er sket noget, snarere tværtimod.

Vi har holdt runde fødselsdage, da både Thimphu og jeg rundede et ”skarpt” hjørne i August – tilsammen blev vi 60 år …….

Det er ikke til at forstå at det er 40 år siden jeg fik mit største ønske opfyldt . Eller at det er 10 år siden at vi hentede den længe ønskede gyldne Tibetaner hvalp hos Kennel Lu-Khang.

Jeg husker endnu den følelse af bange anelser, da telefonen ringede ved 6’tiden den morgen vi skulle hente Guldklumpen. Vi var lige stået op og var ved at gøre os klar til at køre til Hamborg, da Christel Hoppe ringede

og fortalte at den hvalp vi skulle have, pludselig haltede på det ene forben. Hun mente ikke at det var noget alvorligt, men syntes ikke at vi skulle køre den lange vej, hvis vi så ikke ville have hvalpen.......
Da vi kom til Hamborg 4 timer siden haltede hun ikke længere – sæt vi havde sagt nej tak …..

Så havde der ikke været nogen Thubten, Tashi, Bertil eller alle de andre Thimphu hvalpe som skaber glæde rundt i landet ……

Og slet ikke nogen Thondup !!!!

For nu er det ikke kun nogle af billederne der er i hvid/sort/grå - nu er det sørme også en af hundene. ;o)
8 uger og 2 dage gammel flyttede Thondup fra Fam. Topp Meyer's kærlige hjem i Odense og til Smilets by, Århus.

Og her har smilene været brede lige siden, for hold da op, hvor er hun helt fantastisk. Det er tydeligt at mærke at hun er opdrættet efter alle kunst regler og med uendelig kærlighed.
Thondup's bror Cuna fandt den helt perfekte familie i Korup. Jeg er ret sikker på at de er glade for Cuna og at de har det på samme måde som os.

Vi håber at Vivi, Kristian, Emilie og Laura har lyst til at lade dejlige Me-Lha få et kuld hvalpe mere, så der er andre end os der kan få verdens bedste hvalp.
Skrevet af tbout d. 11 October 2011 0 Fremvisninger Udskriv
CUNA & THONDUP

SÅ HAR VI VÆRET PÅ BESØG IGEN HOS FAM. TOPP MEYER FOR AT BEUNDRE TVILLINGERNE.........

OG NØØJ, HVOR ER DE DEJLIGE - GLADE OG TILLIDSFULDE OG LIGE PRÆCIS SÅ FORKÆLEDE SOM 6 UGERS-HVALPE SKAL VÆRE.

DER ER INGEN TVIVL OM AT DE 2 LEVER EN LUKSUS TILVÆRELSE OG AT DE FÅR DEN BEDSTE MULIGE OPVÆKST.

CUNA MANGLER ENDNU AT FINDE DEN HELT RIGTIGE FAMILIE AT FLYTTE IND HOS - OG DET MÅ GERNE VÆRE NOGLE DER HAR LYST TIL AT PRØVE AT UDSTILLE HAM, FOR HAN SER RIGTIG DEJLIG UD.

FINE SYMMETRISKE AFTEGNINGER, STORE POTER, KRAFTIGE BENSTAMMER OG ET DEJLIGT HOVED, OG BEDST AF ALT VIRKER, HAN OGSÅ TIL AT HAVE ET DEJLIGT SIND - KORT SAGT, MINDER HAN UTROLIGT MEGET OM HANS FAR ;O) HAR DU LYST TIL AT SE FLERE BILLEDER AF CUNA KAN DU KLIKKE PÅ "læs mere"

DET ER IKKE TIL AT FORSTÅ AT DER SNART ER GÅET 8 UGER, MEN IKKE DESTO MINDRE ER HVALPENE KLAR TIL AT FLYTTE HJEMMEFRA MEDIO AUGUST.
Skrevet af tbout d. 02 August 2011 Ls mere 1725 Fremvisninger Udskriv
ROYALE TVILLINGER
HER ER DE SÅ .......DEM SOM VI HAR VENTET PÅ MED STOR SPÆNDING OG DET BLEV HVERKEN SORT ELLER GYLDENT, MEN TIL ALLES OVERRASKELSE, HVIDT MED SORT.

DE BLEV FØDT FREDAG D. 17 JUNI OG ME-LHA VAR RIGTIG DYGTIG OG KLAREDE DET HELE TIL UG - HVALPENE VEJEDE 226 /236 GRAM VED FØDSLEN ........

BÅDE ME-LHA OG HVALPENE STORTRIVES - DER ER GODT MED MÆLK OG GOD PLADS, SÅ MÅSKE DE SMÅ BLIVER TIL OES'ER .

DESVÆRRE VAR DER KUN 2, EN AF HVER KØN, SÅ DET ER JO HELT ROYALT - MAN KUNNE JO FRISTES TIL AT KALDE DEM FOR VINCENT OG JOSEPHINE, MEN DET BLIVER VED TANKEN.

NAVNEVALGET FALDT PÅ TIBETANSKE NAVNE, CUNA OG THONDUP.

BERTIL OG JEG HAR HAFT EN LILLE SNAK, FOR "MOR" ER IKKE SUR, MEN SKUFFET .....

JEG SYNES JO GODT AT HAN KUNNE HAVE LAVET LIDT FLERE, MEN BERTIL MENER AT KVALITET ER BEDRE END KVANTITET OG DET KAN MAN JO KUN GIVE HAM RET I ;0)
Skrevet af tbout d. 13 July 2011 Ls mere 1767 Fremvisninger Udskriv
VENTETID

Her sidde Bertil og Me-Lha og venter ...........

For det er ganske sikkert, at Bertil's fynske eventyr har båret frugt ;o)

Me-Lha er blevet tung og træt og Vivi har mærket pytlingerne bevæge sig bag Me-Lha's maveskind - det er altid en eventyrlig oplevelse.

Og nu kan vi snart ikke holde det ud længere ........

Heldigvis har Vivi lavet en blog om Me-Lha som vi kan fornøje os med, mens vi venter.

Har du lyst at kigge med kan du finde den her :

www.vivitopp.blogspot.com


Mens vi venter kan vi også kigge lidt på billeder af 3 hvalpe fra Bertil's første kuld.
Har I lyst at kigge med skal I klikke på
læs mere
Skrevet af tbout d. 09 June 2011 Ls mere 1850 Fremvisninger Udskriv
6 JUNI, G-KULDET 4 ÅR

Kære Zigga, Speedy, Sally, Chaci og Ronja

I ønskes alle hjertelig tillykke med fødselsdagen og de 4 år. Vi håber at I alle har det godt - at I har været søde og rare, er vi helt sikre på, for sikke et smukt vejr det har været i dag.
Her i Århus har det været varmt med masser af sol og en enkelt lille byge - det var sikkert Tashi's - men det var nu kun rart, lige at få renset luften lidt ;o)

I dagene efter jeres fødsel var der hedebølge, så stakkels Thimphu havde det mere end varmt i hvalpe-
kassen og vi måtte være ekstra over jer, for at I ikke skulle dehydrere. I voksede heldigvis som I skulle og alt for hurtigt var I alle flyttet til jeres nye familier, hvor I forhåbentlig stadig bringer glæde.

Tashi er stadig, som I kan se på billederne, lige fræk - og en gang imellem en lille smule uartig ;o)
Jeres halvbror, Bertil, skal gerne være far omkring den 18 juni.......

Det glæder vi os til for "går det ikke helt i sort", flytter der måske en lille ny pytling ind til august..........

Masser af kærlige hilsner

Tine, Thimphu, Thubten og Tashi


P.S Måske har nogle af jer fået ny mail adresse eller jeres postkasse er fyldt op for det er ikke alle der har modtaget fødselsdags-mail'en
Skrevet af tbout d. 09 June 2011 Ls mere 1564 Fremvisninger Udskriv
PYTLINGER PÅ VEJ I ODENSE
Her står Bertil, Buddha's Dadpa Lhamo, og ser mere end fornøjet ud.....
Han har været på Fyn og er blevet forelsket i en sød og lækker lille sort sveske, der hedder Me-Lha, Cheerio Me-Lha Lu-Khang (Cheerio Fain Yaphin Lu-Khang - Gulgates Kanji Thaye).

Hun er en rigtig dejlig TT'er med et glad og fornøjet sind - vi er næsten sikre på at hun kan vikle hele familien om hendes poter.

Hun bor i Odense sammen med Vivi og Kristian og deres 2 søde teenager piger, Emilie og Laura.
Både Bertil og jeg er helt sikre på, at hvalpe der vokser op i deres familie, ikke kan få en bedre start for her er der masser af hjerterum og livsglæde.

Bertil og Me-Lha skal forhåbentlig være forældre omkring d. 18 juni og vi kan næsten ikke vente med at se resultatet af deres stævnemøder.

Vi håber på et fint kuld med dejlige, sunde hvalpe og vi krydser fingre for at det ikke "går helt i sort" ;o)

Er du interesseret i en hvalp eller har du lyst til at høre lidt mere om
Me-Lha, kan du kontakte Me-Lha's familie på vivitopp@me.com


Hvis du klikker på "læs mere" kan du se et billede af dejlige Me-Lha sammen med Vivi - og billeder af Me-Lha's smukke forældre, Yaphin og Thaye.


Skrevet af tbout d. 01 May 2011 Ls mere 1702 Fremvisninger Udskriv
Side 2 af 9 < 1 2 3 4 5 > >>
martimmer
Unikke besg